Perşembe Nisan 25, 2024

Amed-Mêrdîn Özgür Gelecek ve Partizan okurlarından

kaypakkaya-partizan
Gazetemiz Özgür Gelecek’e dönük saldırılara karşı bir açıklama da Amed-Mêrdîn Özgür Gelecek ve Partizan okurlarından geldi.

 

K “Devrimci ve yurtsever halkımıza” denilen açıklamada “krizin ve kaosun derinleşip büyüdüğü bu süreç esasında bizlerin ilerisi için en güçlü bir şekilde ayakta durmakla kalmayıp koşar adım ilerlemeye başlayacağımızın habercisidir” denildi.

Devrimci, yurtsever halkımıza!

26 Şubat Salı günü İstanbul Merkez ve Kartal Özgür Gelecek gazetesi bürosuna yönelik açık zorba saldırı ile sergileyebilecekleri alçaklığın doruk noktalarına ulaşan tasfiyeci ve gaspçı güruhu Amed ve Mêrdîn Özgür Gelecek gazetesi ve Partizan dergisi okurları olarak lanetliyoruz. (…) Kürt halkının sıkça kullandığı bir deyim vardır “Kurmê darê ji darê ne be dar na dirizê!”*

(…) Düşmana karşı direnişin her ne olursa olsun tek koldan direnmenin tarihsel anlamda zorunlu olduğu bir dönemde kurum içi tartışmaları dikkatsizce kamuoyu önünde tartışmak ve tartıştırmak iyi niyet barındıramaz. Ancak bu kez halk da devrimci kurumlar da tarihin adeta bir kısır döngü şeklinde tekrar etmesine göz yummamaya kararlıdır.

(…) krizin ve kaosun derinleşip büyüdüğü bu süreç esasında bizlerin ilerisi için en güçlü bir şekilde ayakta durmakla kalmayıp koşar adım ilerlemeye başlayacağımızın habercisidir. Çünkü biz devrimci önderler Mao’dan, Kaypakkaya’dan, Demirdağ’dan zorun kolaya MLM bilince örgütlü mücadeleyle evrileceğini; somut olayların somut tahlili ilkesiyle biliyoruz.

* Ağacı ancak kendi içindeki kurt çürütür!

 

Amed-Mêrdîn Özgür Gelecek ve Partizan Okurları

832

Son Haberler