Salı Mart 19, 2024

Duisburg Özgür Gelecek ve Partizan okurlarından yapılan saldırıyı kınama

kaypakkaya-partizan
Gazetemizin okurlarından, irtibat bürolarımıza ve çalışanlarımıza yapılan saldırıyı kınama açıklamaları gelmeye devam ediyor.

 

Duisburg Özgür Gelecek ve Partizan okurları saldırıyı kınadıkları açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “26 Şubat günü İstanbul Aksaray ve Kartal Özgür Gelecek bürolarının işgal edilerek iki muhabir yoldaşımızın darp edilmesi, Erzingan ve Dersim bürolarına dönük ölüm tehditlerine varan pratikler; tüm niyetlerden bağımsız karşı devrime hizmet etmektedir.  Devimcilerin kendi aralarındaki çelişkileri çözme yöntemi asla şiddet olamaz. Bu saldırıyı “devrimci müdehale” adı altında meşrulaştırmaya çalışmak en hafif ifadeyle aymazlıktır. Kan ve can pahasına emek ile yoğurulan bu değerleri yok etmeye  kimsenin hakkı olamaz. 

Büroları işgal kararları alanlar bilsinler ki değerlerimizi çiğnetmeyeceğiz. Binbir emek ile yaratılmış devrimci geleneğimizin itibarsızlaştırılmasına izin vermeyeceğiz. Karşı devrime hizmet eden bu pratiğinizden derhal vazgeçin. Partizan ve Özgür Gelecek okurlarını duyarlı ve sorumluluk bilinçi ile hareket etmeye çağırıyor, yaşanan şiddeti ve işgali kınıyoruz”

915