Perşembe Mart 28, 2024

Halk Cephesinden Açıklama: Sıla Abalay Ölümsüzdür!

6 Mayıs günü gece yarısı AKP’nin katil polisleri Küçükçekmece’de bastığı evde bulunan 18 yaşındaki Sıla Abalay’ı infaz etti.

 

Daha dün Silopi’de içip içip panzerlerle bir evi yıkıp iki çocuğu katleden AKP’nin kiralık katilleri, bugün de katletmeye devam ediyor.

Katletmek ile bitirebileceğinizi mi zannediyorsunuz?

45 yıl önce bugün ölüme dillerinde bağımsızlık sloganları ile gülerek giden Denizlerden, düşmanın teslim ol çağrısına zafer sloganlarıyla cevap veren Sılalara… bağımsızlık, demokrasi, sosyalizm mücadelemiz sürüyor ve sürmeye devam edecek.

Biz 19 Aralık’ta yangınların içinden, Dersim’de bombalanan sığınaklarımızdan çıkıp geldik. Bizim savaşımız; 51 yaşında Hatice Aşıklardan 46 yaşındaki Erdal Dalgıçlara, 18 yaşındaki Bünyaminlerden Sılalara süren halk savaşıdır. Yalan haberlerinizle “DHKP-C’nin en üst düzey sorumlusu” diyerek, yaptığınız katliamı meşrulaştıramazsınız.

Tıpkı Sibel Yalçın gibi 16’sında bir direnişçi, 18’inde bir kahraman şimdi Sıla Abalay.

Ulaşlardan Sibellere, Sibellerden Sılalara mirastır teslim olmama geleneği.

Asıl siz teslim olun halk düşmanları!

Hiçbir suç cezasız kalmaz. Katlettiğiniz devrimcilerin, tüm halk çocuklarının hesabını vereceksiniz! Altınızdaki zırhlı araçlarla, elinizdeki silahlara fazla güvenmeyin! Unutmayın; halk derya deniz, halk her yerde.

SILA onurlu bir halk çocuğudur…

Tüm Halk Cephelileri, taraftarlarımızı, sempatizanlarımızı Sıla Abalay’ı sahiplenmeye çağırıyoruz.

FAŞİZM KATLİAMLARIYLA 80 MİLYON HALKI TESLİM ALAMAYACAK!

BEDEL ÖDEDİK BEDEL ÖDETECEĞİZ!

SILA ABALAY ÖLÜMSÜZDÜR!

HALK CEPHESİ

1238