Cuma Nisan 26, 2024

İzmir YDG Basın Toplantısına Çağırıyor

kaypakkaya-partizan
Okurumuz Umut Fındık, ailesi ve Yeni Demokrat Gençlik olarak 23 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’ de İzmir İnsan Hakları Derneğinde bir basın toplantısı yapacağız.

 

15 Kasım Cuma günü Yeni Demokrat Gençlik okuru Umut Fındık’a önce okul içinde faşist bir grup saldırmış, ardından evinden hastaneye  giderken sivil polisler tarafından önü kesilerek siyah bir araca bindirilmiş ve bir süre dolaştırılarak en son bir çocuk şubede keyfi bir biçimde hiçbir yasal işlem olmaksızın bir hücrede 2 saat bekletilmiştir.

Hakkında toplatılma kararı bulunmayan ve yayınevlerinde, kitapçılarda satışı bulunan Yeni Demokrat Gençlik dergisinin yasal olmadığı iddia edilerek  neden okuduğu ve nereden aldığı sorulmuştur.Ve bunun yanı sıra demokratik bir eylem olan  6 Kasım’ a neden katıldığı gibi çeşitli keyfi sorular sorulmuştur.

Yapılan bu faşist saldırlardan kaynaklı bugün (20.11.2013) okurumuz Umut Fındık ve ailesi İnsan Hakları Derneği İzmir şubesinde suç duyurusunda bulundu.

Okurumuz Umut Fındık, ailesi ve Yeni Demokrat Gençlik olarak 23 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’ de İzmir İnsan Hakları Derneğinde bir basın toplantısı yapacağız.

Duyarlı tüm kamuoyunu yapacağımız basın toplantısına bekliyoruz.

İzmir Yeni Demokrat Gençlik

1763

Son Haberler