Cuma Nisan 19, 2024

Mersin, Tarsus ve Adana Özgür Gelecek ve Tarsus PŞTA'lı aileler;Gazetemiz Özgür gelecek ve çalışanları yalnız değildir”

kaypakkaya-partizan
Biz Mersin, Tarsus ve Adana Özgür Gelecek ve Tarsus PŞTA'lı aileler olarak yaşananaları konuştuk. Bu süreçte gazetemizin yanında olacağımızı belirtiyor ve gazetemize dönük her türlü saldırılara karşı bulunduğumuz alanlarda sesimizi yükselteceğimizi belirtiyoruz.

 

Gazetemiz Özgür Gelecek’e yönelik gasp, tehdit ve pusu saldırılarına karşı bir araya gelen Mersin, Tarsus, Adana Özgür Gelecek okurları ve Tarsus PŞTA’lı aileler, “iki çizgi mücadelesinden bihaber, devrimcilikten ırak, siyasal atmosfere bedevi, kavganın şart ve deneyimlerine yabancılaşmış ve devrimci ahlak kurallarından nasiplenmemiş bu algılayışın tarih sahnesinde nasıl hesap vereceğini elbet çok iyi biliyoruz” dedi.  

Mersin, Tarsus, Adana Özgür Gelecek okurları ve Tarsus PŞTA’lı aileler, Özgür Gelecek gazetesi ve çalışanlarına dönük itibarsızlaştırma ve fiziksel saldırı sahiplerinin devrimcilikten nasibini almadığını ifade ettikleri açıklamalarında, “Çeşitli iddialarla kamuoyuna büro baskınında şiddetin olmadığını iddia edenlerin sarf ettikleri tehdit ve gerçekleştirdikleri saldırılar her şeyi ele vermektedir” diye belirtti.

“Gazetemize yönelik gerçekleştirdiği saldırılar nasıl bir düşünüş tarzının ürünüdür”

Mersin, Tarsus, Adana Özgür Gelecek okurları ve Tarsus PŞTA’lı aileler yaptıkları açıklamalarının devamında şu ifadelere vurgu yaptı:

“Faşist Türk devletinin emekçi ve devrimci mahallelerde gerçekleştirdiği abluka, bölgelerde yaşattığı yasak furyasına subjektif güç nedeniyle gösterilemeyen hamleler devrimcilere gösterilmektedir. Ağızlarından MLM'yi eksik etmeyen ancak onun durağından dahi geçmeyen bu algılayışın devrimci yayın çizgisinde ısrar eden gazetemize yönelik gerçekleştirdiği saldırılar nasıl bir düşünüş tarzının ürünüdür merak konusu gerçekten.

iki çizgi mücadelesinden bihaber, devrimcilikten ırak, siyasal atmosfere bedevi, kavganın şart ve deneyimlerine yabancılaşmış ve devimci ahlak kurallarından nasiplenmemiş bu algılayışın tarih sahnesinde nasıl hesap vereceğini elbet çok iyi biliyoruz. Bu algılayış tarih sahnesinde günah çıkarırken geçmişte olduğu gibi yine yapılanları ve yaşananları bir gruba mal edecek ve günah çıkarmak isteyeceklerdir. Ancak bunların nafile olduğunu belirtmek istiyoruz.

Biz Mersin, Tarsus ve Adana Özgür Gelecek ve Tarsus PŞTA'lı aileler olarak yaşananaları konuştuk. Bu süreçte gazetemizin yanında olacağımızı belirtiyor ve gazetemize dönük her türlü saldırılara karşı bulunduğumuz alanlarda sesimizi yükselteceğimizi belirtiyoruz.

Gazetemiz Özgür gelecek ve çalışanları yalnız değildir”

867