Salı Mart 19, 2024

TAK’dan : Tarihin seyrini değiştirecek eylemler yapacağız

kaypakkaya-partizan
Kürdistan Özgürlük Şahinleri-TAK, önümüzdeki süreçte Türkiye’deki tüm şehir ve metropollerin savaş alanı olacağını duyurdu.

 

TAK açıklaması şöyle:

İrade, cesaret ve öfke yoğunluğuyla yürüttüğümüz savaşımız, fedai şehitlerimizin manevi komutasında zafere doğru emin adımlarla ilerlemektedir.

Kürdistan ve özgürlük için direnen Kürt halkına karşı politikalarının merkezinde katliam dışında hiçbir şey olmayan sömürgeci faşist TC, girdiği darboğazları saldırılarını arttırarak aşacağını sanmaktadır. Bu gafletin sonu darboğazda boğulmak olacaktır elbet. Ne uluslararası ve bölgesel kirli ittifaklar, ne hainlerin kullanılması, ne ihanet odaklarıyla işbirliği ne de yerli ve ithal çeteler bu sonun gerçekleşmesi önünde engel olabilir.

Tarihin her döneminde direnme iradesi göstermiş olan Kürt halkı, bu saldırılar karşısında da gereken duruşu sergilemiş, bu duruşta ısrarlı olacağını da ispatlamıştır.

Tüm zamanlarda faşizm ve sömürgeciliği kendi terörü bitirmiştir. Düşmanın saldırılarıyla almak istediği sonuçlar daha şimdiden tersine çevrilmiştir. Erdoğan ve çetesinin de kaderi budur. Yanlış hesaplar mücadele duvarımıza çarparak kendilerine dönmeye devam edecektir.

Bayatlamış yöntemlerle bir halkın özgürlük davasına son verebileceğini sananlar kadar gaflet içinde olanlar; TC’yle siyasi, ekonomik, askeri işbirliği içinde olanlardır. Hiçbir siyasi moral değere sahip olmayan, kompleksli, kaba güçten başka bir şeyleri kalmamış Türk egemenleri, yaptıklarıyla insan dışılıklarını gösterdikçe, bu durum bizlere mücadele gerekçesi olmaktadır.

Tüm dünya bilmelidir ki; TC, tarihten bu yana yaptıkları ile bitirmeye yeminli olduğumuz düşmanımızdır. Kürdistan’da halkımıza yapılanlar savaş, intikam ve eylem gerekçemizdir.

SORULACAK HESABIMIZ VAR

Halkımıza katliamı, işkenceyi, sürgünü, yakmayı ve tarihi yaşam alanlarımıza ve mekanlarımıza da yıkımı reva görenlerden sorulacak hesabımız var. Türkiye’yi yatırım ve turizm için güvenli bir ülke sananları uyarıyoruz; TC’nin tüm şehirleri, megapol ve metropolleri, turistik alanları bizlerin savaş alanıdır ve eylemlerimiz geçmişten çok daha yoğun olacaktır.

Savaş kararı verilmiş, fedai bir savaş ordusu kurulmuştur. Bu ordunun adı; Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TAK)’dir. Gereklerini düşünerek ve göze alarak başlatmış olduğumuz bu savaşta TC’ye bugüne kadar çok ciddi darbeler vurduk. Bugüne kadar yaptıklarımız başlangıç düzeyindedir.

ACIMASIZ OLACAĞIZ

Bu savaşın acımasızlık dozajını halkımıza saldıranlar belirledi. Biz de acımasız olacağız. Bu karara en amansız bir bağlılıkla düşmanın üzerine yürüyeceğiz. Özgürlük şahinleri olarak üstün irademiz ve intikam ruhumuzla yürüttüğümüz savaşta kazanacağımıza inanıyoruz. Heyecanla ve tutkuyla savaşanlar olarak bizlere azim veren değerlerimiz; direnişçi ve cesur halkımız ve kahraman şehitlerimizdir.

Özgür Kürdistan’a ve Başkan’a büyük inançla bütün varlığını bu faşizmle hesaplaşmaya adamış Kürdistan Özgürlük Şahinleri olarak büyük zafer için yerinde ve cevap niteliğinde saldırı eylemlerimiz sürecektir.

ZAFERE KİLİTLENDİK

Amacımıza, zafere kilitlenmiş bulunuyoruz. Halkımızın kutsal emeğiyle elimize aldığımız silahların hakkını sonuna kadar verecek, Kürdistan’da faşizmin ve barbarlığın kökünü kurutacağız. Cehennem ateşlerini kentlerinde yakacak, tarihin seyrini değiştiren ve değiştirecek olan saldırı eylemlerimizle düşmanı yenilgi kaderiyle yüzleştireceğiz.

Bu temelde yiğit Kürt kız ve erkeklerini; Bu intikam savaşında, onur mücadelesinde yer almaya çağırıyoruz

935