Cumartesi Nisan 27, 2024

HBDH Behçet Kaplan Milisleri: “Muğla’da Bir Oteli Hedef Aldık!”

kaypakkaya haber
Sizlerle, HBDH Milisleri'nin gerçekleştirmiş olduğu eylemin açıklamasını paylaşıyoruz.

 

Imralı imha sistemini ve tüm zindanları yıkacağız! Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan’a yönelik bu tecrit ve imha sistemini faşist devletin başına yıkacağız!

Faşist devlet, önderlerimizi, devrimin yiğit savaşçılarını zindanlara dolduruyor, işkenceler yapıyor. Çeyrek asırdır insanlık dışı tecrit uygulayarak Abdullah Öcalan’ı imha etmeye uğraşıyor.

Bulunduğumuz her yerde bu caniyane tecrite karşı tüm devrimci tutsakların özgürlüğü ve zindanların yıkılması için mücadeleyi yükseltiyoruz! Düşmanın askeri, siyasi, ekonomik tüm dayanakları hedefimizdir. Vuracağız!

29 Haziran günü Muğla’da düşmanın ekonomik dayanağı olan turizme darbe indirdik. Bodrum ilçesi, Umurça Mahallesi, Mümtaz Ataman Caddesi’nde bulunan bir otel, milislerimiz tarafından ateşe verildi. Milislerimiz otelin deposunu hedef aldı. Depo tamamen küle dönerken, yangın, otelin diğer kesimlerine de yayıldı.

Bu faşist devlet, Avrupa’nın, ABD-NATO’nun verdiği silahlarla her gün gerillalarımıza bombalar yağdırıyor, Rojava’da vahşi suikastlar düzenliyor. Haklarımıza kan kusturuyor. Sonra da emekçi halkımızdan, işçilerden, devrimcilerden hiçbir şey olmamış gibi davranmasını istiyor. Faşist iktidar aynı zamanda turizmi övüyor, turizm gelirlerini saymanın hesabını yapıyor. İnsanların sömürüldüğü, toprakları AKP-MHP faşizmiyle işgal edilen halkların ise bir göçmen olarak denizlerde öldüğü bir duruma biz razı değiliz! Bu nedenle faşist iktidarın bu katliamlar için kullandığı turizm gelirlerini kesmeliyiz. Ve bu geliri keseceğiz! Bütün halkımıza da çağrımızdır: Faşizmin turizm gelirlerini engellemek sizin de elinizde. Bu gelir kaynağının işgal ve sömürü için kullanıldığını bilin. Buna ortak olmayın.

İmralı tecrit ve imha sistemini yok edeceğiz!

Zindanlar Yıkılsın, Tutsaklara Özgürlük!

Tek Yol Birleşik Devrim!

HBDH Behçet Kaplan Milisleri

272