Salı Mart 19, 2024

Nubar Ozanyan İsviçre (Zürih'te) anılacak

kaypakkaya-partizan
İsviçre`nin Zürih şehrinde, Nubar Yoldaşımız için örgütlediğimiz anmaya tüm devrimci, demokrat, yurtsever kamuoyunu sahiplenmeye çağırıyoruz.

 

Ararat’ın savaş zirvesinden Filistin’e, Dersim’e, Ermenistan’a, Irak Kürdistanı’na, oradan Rojava’ya akıp giden bir devrim rüzgarını daha yıldızlara uğurluyoruz. Soykırım yaşamış, mazlum, emekçi Ermeni halkının acılarına tutunup ARARAT‘ın zirvelerine çıkarak devrimci savaşın çıtasını yükseltmeye çalışan, adını aldığı Ermeni fedai geleneğinin çağdaş komutanı Nubar yoldaşımız, düşmana karşı yükseklere çekilmiş en iddialı, en kararlı, aynı zamanda en mütevazı savaş ve direniş bayrağımızdır. 14 Ağustos 2017 tarihinde Rojava‘da aramızdan ayrılan Nubar Ozanyan Yoldaş ÖLÜMSÜZDÜR.

Partizan olarak Nubar Yoldaşımız için örgütlediğimiz anmaya tüm devrimci, demokrat, yurtsever kamuoyunu çağırıyoruz. Ararat’ın savaş zirvesinden Filistin’e, Dersim’e, Ermenistan’a, Irak Kürdistanı’na, oradan Rojava’ya akıp giden bir devrim rüzgarını daha yıldızlara uğurluyoruz. Soykırım yaşamış, mazlum, emekçi Ermeni halkının acılarına tutunup ARARAT‘ın zirvelerine çıkarak devrimci savaşın çıtasını yükseltmeye çalışan, adını aldığı Ermeni fedai geleneğinin çağdaş komutanı Nubar yoldaşımız, düşmana karşı yükseklere çekilmiş en iddialı, en kararlı, aynı zamanda en mütevazı savaş ve direniş bayrağımızdır. 14 Ağustos 2017 tarihinde Rojava‘da aramızdan ayrılan Nubar Ozanyan Yoldaş ÖLÜMSÜZDÜR. 

İsviçre`nin Zürih şehrinde, Nubar Yoldaşımız için örgütlediğimiz anmaya tüm devrimci, demokrat, yurtsever kamuoyunu sahiplenmeye çağırıyoruz.

PARTİZAN

987